Dakmontage & prefab bevestigingssystemen

Schrijf je nu in! Ook als je niet kan (dan krijg je de opname later toegestuurd).

Je gegevens

Datum en tijd

donderdag
7
maart
19:00 CET
Aanmelding bevestigen

Meld je aan voor het webinar Dakmontage & prefab bevestigingssystemen Walraven

Onze experts informeren je over innovatieve oplossingen en geven je waardevolle inzichten en praktische tips. In het vervolg gaat jouw bouw- of installatieproject een stuk efficiënter, veiliger en sneller! Kun je niet aansluiten? Meld je dan alsnog aan, dan ontvang je na afloop een link om het webinar terug te kijken.

Dakmontage
Op vlakke daken worden vaak zware installaties geplaatst. Aangezien deze installaties zwaar zijn is het noodzakelijk dat het gewicht goed verdeeld wordt. Door een goed dakmontagesysteem zorg je voor een gelijkmatige verdeling op het dak. Het dakmontagesysteem mag het dak niet beschadigen en moet daarbij een lange levensduur hebben. Doordat de dakinstallaties steeds complexer worden, wordt het steeds lastiger om uitdagingen in dakmontage zelf op te lossen. In dit webinar laten we zien welke oplossingen Walraven biedt op gebied van dakmontagesystemen.

Onze experts praten jou bij over de volgende onderwerpen:
  • Waarom dakmontage systemen?
  • Aandachtspunten bij dakmontage
  • Welke soorten dakbedekking worden er gebruikt?;
  • Welke oplossingen heeft Walraven?

Prefabricatie bevestigingssystemen     
Zagen, slijpen, boren, meten: het kost allemaal veel tijd op de bouwplaats. Dan hebben we het nog niet eens over de kosten van restmateriaal en fouten die worden gemaakt. Daarbij wordt het werken met bevestigingssystemen steeds complexer door continue technologische ontwikkelingen en wijzigende bouwvoorschriften. In dit webinar laten we zien welke prefab maatwerkoplossingen voor bevestigingssystemen Walraven jou kan bieden. Zo klaar je de klus in het vervolg een stuk sneller!

Onze experts praten jou bij over de volgende onderwerpen:
  • Wat is prefabricage?
  • De voordelen van prefabricage
  • Welke mogelijkheden biedt Walraven?
  • Engineering service van Walraven

Kun je 7 maart niet?
Geen probleem! Meld je alsnog aan en ontvang na afloop van het webinar een link om het webinar op een ander moment terug te kijken.
 
Presentatie door:
​​​​​​​Harry, Anita (Walraven) en Bram (Wildkamp)


Het webinar neemt ongeveer 30 minuten in beslag.
​​​​​​​
Heb je een vraag tijdens het webinar, dan kun je live je vraag stellen via de chat.